Rudi Van Steen (oprichter van Moved For All Nations) schreef zijn tweede boek, ‘De kracht van Gods stem’.

“Geloofsopbouwende getuigenissen over de kracht van Gods stem en Zijn voorzieningen.”

Dit boek is niet te koop in de boekhandel maar is uitsluitend verkrijgbaar via Moved For All Nations. Het boek is ook niet ‘te koop’ maar is ‘verkrijgbaar’ in ruil voor 'een vrijwillige bijdrage'. En de opbrengst van het boek zal volledig gebruikt worden om evangelisatie en zendingswerk in binnen- en buitenland te ondersteunen.

‘De kracht van Gods stem’ Waargebeurde verhalen die getuigen dat God ons altijd en overal in de taal van ons hart kan toespreken. De kracht van Gods stem stelt ons in staat om Hem te volgen. En Zijn zegeningen volgen ons!

In 1989 kwam Rudi Van Steen, door een bijzondere samenloop van omstandigheden, tot de overtuiging dat God een plan met zijn leven had. Sinds de eerste dagen van zijn wandel met God heeft hij het onuitblusbare verlangen om overal en altijd te getuigen van de geweldige daden Gods. Ook in deze verhalenbundel doet hij dat. Hij vertelt zowel over zijn ervaringen als 'onwetende jonggelovige' als van zijn ervaringen op het zendingsveld waar hij zo'n 20 jaar doorbracht.

U kunt het boek bestellen door Rudi een email toe te zenden met de vermelding van uw naam en volledig adres.

Het eerste boek van Rudi, ‘Waarheid en Vrijheid’ zal niet herdrukt worden. Maar u kunt alsnog een gratis PDF versie aanvragen.

De  evangeliserende brochure ‘Kruis Erover’ is verkrijgbaar, tegen een vrijwillige bijdrage, voor evangelisatie doeleinden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uw vrijwillige bijdrage kan overgemaakt worden op de Moved For All Nations rekening met duidelijke mededeling “BOEK”.

Moved For All Nations VZW 

Leopoldplein 26

BE-2500 Lier

IBAN : BE50 9796 4898 9518
BIC : ARSPBE22