Project SSU (Sponsor Schoolkind Ukhrul)

Kind naar school in India voor 15 euro per maand!
Ja ! 15 Euro per maand = een kind naar school in India!
We helpen inmiddels 69 kinderen in Ukhrul (Manipur) maar er zijn nog tientallen (honderden) andere kinderen voor wie uw steun echt niet overbodig is!

Waarom kinderen in Ukhrul steunen?
Ukhrul is een district in de staat Manipur in het noordoosten van India dat het hoogste percentage aan drug verslaafden, HIV en AIDS in geheel India kent. Daarom leven er heel wat jonge weduwen met meerdere kinderen die dikwijls moeten overleven met niet meer dan 5 euro per dag.

Onderwijs in de overheidsscholen is goedkoop maar de meeste leerkrachten geven meestal geen les -  zelfs niet als ze aanwezig zijn. (corrupt op en top) Op deze wijze leren kinderen natuurlijk niets. Daarom worden privé-scholen dan ook ten stelligste aangeraden en zijn niet zo duur naar westerse normen…

Aan scholen ontbreekt het niet maar voor velen ontbreekt het schoolgeld.
Uw bijdrage aan Project SSU voorziet niet alleen in schoolgeld maar is tevens een teken van hoop voor de toekomst aan kinderen uit gezinnen die diep onder de armoede grens leven. 15 Euro per maand volstaat om zowel het jaarlijks inschrijvingsgeld als het maandelijks schoolgeld te betalen.

Wenst u meer info, een éénmalige bijdrage te geven of om een kind maandelijks te sponsoren? Contacteer ons.

 

Uw bijdrage is welkom via de rekening van Moved For All Nations met mededeling “SSU”.

Moved For All Nations VZW
IBAN : BE50 9796 4898 9518
BIC : ARSPBE22
Mededeling: SSU.